За нас

oreshak

История

Създадохме Тера Арт в началото на 90-те години като малка мебелна работилница в село Орешак, близо до Троянският манастир. За 18 години се разрастнахме и сега при нас работят 70 човека. Притежаваме собствена сушилня за дървен материал и контролираме подбора и процеса на сушене на дървения материал - два основни критерия за реализиране на перфектното качество на нашите продукти.

pp2

Пламен Петров

Креативният извор на нашата фабрика е ателието на основателя и управляващ мениджър на Тера Арт, Пламен Петров.

abstract

Философия

Тера Арт се дефинира чрез мотото "Изкуството да живееш индивидуално". За нашите клиенти създаваме и постоянно усъвършенствуваме един индивидуален, личен и необикновен мебелен стил.
В творческия процес се ориентираме към личните желания и представи на нашите клиенти. Така им помагаме да развият и реализират собствената си креативност.

quality

Безкомпромисно качество

Високо квалифициран екип от майстори на дърводелското изкуство под ръководството на Пламен Петров работи неуморно и ентусиазирано за това всяка поръчка да бъде изпълнена в определените срокове в перфектно качество. Под перфектно качество разбираме безкомпромисният подбор на дървесината, отличното техническо и технологическо изпълнение с най-модерна техника, както и безупречното професионално монтиране на мебелите, така и отстраняването на всички отпадъци след монтажа.